Lucrările noastre
Портфолио
Companiile mari, trebuie întotdeauna să rămână în trend și să țină pasul cu tendințele de schimbare rapidă în domeniul proiectării și funcționalității site-urilor. Iată de ce pentru rețeaua de restaurante Andy’s Pizza a apărut necesitatea de a înnoi site-ul. Noi am făcut site-ul chiar mai simplu și comod.
Frumos, simplu și clar – anume aceste cerințe au fost înaintate de compania Supergut, atunci când a comandat elaborarea site-ului în web-studioul nostru. Am realizat un internet-magazin, comod și clar și nu numai pentru vizitatori, ci și pentru proprietar.
Un site modern – este cheia succesului pentru orice agenție de recrutare personal. Astăzi, anume prin intermediul internetului persoane de diferite vârste și profesii își caută un post de lucru decent. Prin urmare, pentru compania HR-Consulting am elaborat un site comod cu un design simplu însă modern.
Un site luminos, elegant și modern – iată cum poate fi descris acest site nou, elaborat pentru compania Celebook, care este angajată în producția foto albumelor și fotocărților. Clienții companiei vor aprecia cu siguranță acest site pentru culorile neobișnuit de luminoase și posibilitatea de a proiecta independent propriile fotocărți.
Scopul site-ului pentru compania de transport MaliTransExped a fost o prezentare clară și laconică a serviciilor sale, precum și posibilitatea de a lăsa o comandă. Noi am realizat chiar mai mult decât atât! Prin dispoziția site-ului am transmis tipul de activitate al companiei și principiile sale de bază.
În unele cazuri, companiile nu au nevoie de un site mare și multifuncțional. Anume așa a devenit proiectul mantis.md. Noi am elaborat un site cu un design și funcționalitate simplă, însă modern, ușor de perceput și care nu este încărcat cu informații de prisos.
Un site simplu și stilat pentru compania de transport Moldcontainer Co, care este angajată în transportul de mărfuri în întreaga lume.
Elaborarea părții tehnice a site-ului - portal pentru planificarea și organizarea evenimentelor. Pentru fiecare companie prezentată pe site există posibilitatea de a adăuga tururi virtuale. Iar vizitatorii site-ului pot comunica unul cu altul în chat pentru a purta discuții cu privire la planificarea evenimentelor de sărbătoare.
Un site simplu, clar și, în același timp stilat al companiei Infoworld. Obiectivul principal al site-ului este de a căuta și de a atrage colaboratori. Pentru aceasta sunt demonstrate simplu și clar toate avantajele lucrului în companie, precum și există posibilitatea de a trimite cu ușurință un CV.

Clienții noștri

Pegas
Andys
La placinte
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere