RO RU EN

Facem site-uri pentru oameni

De mai mult de 12 ani suntem implicați în elaborarea site-urilor
și în acest timp am făcut atât proiecte foarte ușoare cât și foarte grele
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur

Ultimele lucrări

Aplicații pentru telefonul mobil rabota.md

Pentru a avea succes în lumea modernă este nevoie de a avea o legătură 24/24 ore. Multe site-uri au făcut deja rost de versiuni mobile, însă aceasta nu este întotdeauna comod, deoarece acestea dețin o funcționalitate limitată.

Special pentru site-ul rabota.md am elaborat o aplicație mobilă complet nouă. Aceasta constă dintr-o căutare comodă de locuri vacante de muncă, posibilitatea de a o adăuga în lista favoritelor, abonament și căutare selectivă pe baza regiunilor necesare. Aplicația funcționează atât cu iOS, cât și cu Android. Acum purtați rabota.md în buzunar și mereu accesibil.

În viitorul apropiat este planificată adăugarea posibilității de a redacta și adăuga pe site CV-ul propriu cu urmărirea sa ulterioară. În plus, compania noastră, la rugămintea rabota.md planifică să lanseze o a doua versiune a aplicației mobile, unde vor fi mult mai multe posibilități.

Andrei Vloscinschi
Datorită colaboratorilor laboratorului Internet iLab la noi a apărut o aplicație mobilă interesantă și informativă. Am dori să ne exprimăm recunoștința enormă pentru operativitate, atenție și calitate a muncii.
Мобильное приложение rabota.md
Мобильное приложение rabota.md
Site-ul înnoit Andy's pizza

Se spune, "un prieten vechi e mai bun decât doi noi", însă dacă este vorba despre cea mai mare rețea de restaurante, atunci situația este complet inversă. Andys Pizza - clientul nostru permanent și de data aceasta comanda lor a fost o versiune nouă a site-ului. Toate dorințele și subtilitățile înțelegerii interesului clientului au fost luate în considerare și realizate în viață de către echipa noastră.

Noul site Andys Pizza corespunde standardelor moderne – ușor de înțeles, rapid, de înțeles pentru toți. Acum întocmirea comenzii nu durează mai mult de un minut, și puteți să faceți cunoștință cu meniul încă mai rapid. De a găsi restaurantul care este adecvat din punct de vedere teritorial pentru o celebrare sau de a afla cele mai recente noutăți – acum toate acestea sunt accesibile în noua versiune a site-ului. Lucrăm de Luni până Vineri de la orele 9 până la orele 18.

Обновленный сайт Andy's pizza
Обновленный сайт Andy's pizza
Serviciul de livrare a produselor de către călători BuyTheWay

Aveți nevoie de un produs care nu se găsește la noi, dar poate fi adus de peste hotare? Site-ul buytheway.io vă conectează cu călătorii care îl pot aduce pentru dvs. Am dezvoltat un site clar și ușor de folosit, cu un sistem de plată foarte bine gândit. Banii sunt transferați doar după confirmarea livrării produsului.

Golubencov Victor, Director executiv BuyTheWay
Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.
Сервис доставки товаров путешественниками BuyTheWay
Сервис доставки товаров путешественниками BuyTheWay
Elaborarea site-ului pentru rețeaua de supermarkete Nr. 1

Crearea unui site corporativ al companiei – un lucru obișnuit, însă destul de captivant. Mai ales dacă este vorba de o rețea largă de supermarketuri. A făcut față "excelent" sarcinii puse înaintea noastră! Site-ul s-a primit clar pentru toți, în culori luminoase, fără supraîncărcare și destul de informativ.

Pe site-ul nr1.md puteți face cunoștință cu gama de produse și să aflați despre promoțiile actuale și viitoare, să citiți fapte interesante și să cunoașteți mai multe despre companie, să aflați fapte interesante și rețete de pregătire a celor mai gustoase feluri de mâncare din lumea întreagă. Aici puteți să luați cunoștință de adresele magazinelor și să primiți o lista actuală a produselor pe poșta dumneavoastră electronică. Mai mult decât atât, aici puteți găsi informații cu privire la solicitanții de posturi de muncă și parteneri.

Разработка сайта для сети супермаркетов nr1
Разработка сайта для сети супермаркетов nr1
Opiniile clienților

Golubencov Victor, Director executiv

BuyTheWay

Maria Aramă, Sectia marketing

Colombus

Vlad Condriuc, Administrator sitului

Nr1

Ana Chicu, Director sectia marketing

Comsales Grup

Vladimir Bosneac, Director

rabota.md

Serghei Ianioglo, Director de marketing

FBS Group

Mihail Babaev, Administrator

Ecaterix

Tatiana Rusnac, Director

recruter.md

Victor Cucinschi, Director

Happy Cleaning

Iryna, Administrator

Tria Hotels Istanbul

Șirma Mihail, Director general adjunct

8-art.ru

Artem Baboglo, Director de turism intern

Upjet Travel Group

Vladimir Balaban, Director comercial

comsales.md

Vitaly Sannatulin, Director

masterholst.ru

Andrei Rudenco, Director

casa-inteligenta.md

Puteți lăsa solicitarea Dumneavoastră chiar acum
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere