COMANDA

Nume*:
Telefon*:
Email*:
Mesajul*:

COMANDA

Nume*:
Telefon*:
Email*:
Mesajul*:
069 44 55 44
206 site-uri realizate
9 site-uri în curs de realizare
89 clienți ce au revenit %

Cunoaștem a crea site-uri

Peste 5 ani noi activăm în domeniul creerii site-urilor și în acest timp am realizat atit proiecte foarte simple cît și extrem de complicate. Ne-am învățat nu numai să facem site-uri comode și frumoase, dar și să calculăm corect timpul pentru a ne incadra în termenele stabilite. Deseori clienții ne sunt recunoscători pentru capacitatea noastră de a respecta termenele.

Noi încercăm mereu să satisfacem cerințele clienților. Astfel încît, dacă ceva nu ne reușește atunci cu mare interes noi ne cufundăm în studierea elementelor inovative pentru realizarea comenzii.


De asemenea oferim


depune cerere

A doua versiune a site-ului andys.md

Companiile mari, trebuie întotdeauna să rămână în trend și să țină pasul cu tendințele de schimbare rapidă în domeniul proiectării și funcționalității site-urilor. Iată de ce pentru rețeaua de restaurante Andy’s Pizza a apărut necesitatea de a înnoi site-ul. Noi am făcut site-ul chiar mai simplu și comod.

Categoria proiectului: Sit-uri

Supermarketul on-line Supergut

Frumos, simplu și clar – anume aceste cerințe au fost înaintate de compania Supergut, atunci când a comandat elaborarea site-ului în web-studioul nostru. Am realizat un internet-magazin, comod și clar și nu numai pentru vizitatori, ci și pentru proprietar.

Categoria proiectului: Sit-uri

Site pentru o agenție de recrutare personal

Un site modern – este cheia succesului pentru orice agenție de recrutare personal. Astăzi, anume prin intermediul internetului persoane de diferite vârste și profesii își caută un post de lucru decent. Prin urmare, pentru compania HR-Consulting am elaborat un site comod cu un design simplu însă modern.

Categoria proiectului: Sit-uri

Site pentru a comanda fotocărți

Un site luminos, elegant și modern – iată cum poate fi descris acest site nou, elaborat pentru compania Celebook, care este angajată în producția foto albumelor și fotocărților. Clienții companiei vor aprecia cu siguranță acest site pentru culorile neobișnuit de luminoase și posibilitatea de a proiecta independent propriile fotocărți.

Categoria proiectului: Sit-uri

Site pentru o companie de transport

Scopul site-ului pentru compania de transport MaliTransExped a fost o prezentare clară și laconică a serviciilor sale, precum și posibilitatea de a lăsa o comandă. Noi am realizat chiar mai mult decât atât! Prin dispoziția site-ului am transmis tipul de activitate al companiei și principiile sale de bază.

Categoria proiectului: Sit-uri

Elaborarea unui site pentru o companie de recrutare

În unele cazuri, companiile nu au nevoie de un site mare și multifuncțional. Anume așa a devenit proiectul mantis.md. Noi am elaborat un site cu un design și funcționalitate simplă, însă modern, ușor de perceput și care nu este încărcat cu informații de prisos.

Categoria proiectului: Sit-uri

strongbody.md

Maxim Zorkin

Administrator

Colaborarea cu studioul Ilab pentru crearea magazinului online www.strongbody.md a fost foarte productivă și de înaltă calitate la 100%. Începând cu prima etapă până la ultima, echipa a demonstrat profesionalismul său și interesul pentru acest proiect.

Vezi opinia completă

Ecaterix

Mihail Babaev

Administrator

Mult timp nu m-am putut decide cu privire la elaboratorul site-ului nostru. La momentul de față, piața este arhiplină de companii care oferă serviciile sale pentru a crea o resursă web. Mi-a atras atenția compania Ilab.md prin lucrul lor.

Vezi opinia completă

FBS Group

Serghei Ianioglo

Director de marketing

FBS Group Company expresses thanks to internet laboratory ilab.md for responsible attitude and professional approach to development of corporative site for our Company.

Vezi opinia completă

rabota.md

Vladimir Bosneac

Director

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Vezi opinia completă

recruter.md

Tatiana Rusnac

Director

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Vezi opinia completă

comsales.md

Vladimir Balaban

Director comercial

Sincere mulţumiri Dl. Condratiuc Victor pentru perseverenţa în cadrul elaborării machetului pentru site, precum şi pentru vizitele la oficiul nostru cu scopul soluţionării întrebărilor ivite pe parcurs, fiind suficient de multe.

Vezi opinia completă

Happy Cleaning

Victor Cucinschi

Director

Aducem mulțumiri web-studioului ilab.md pentru serviciile calitative privind elaborarea site-ului de vizită pentru compania noastră.

Vezi opinia completă

casa-inteligenta.md

Andrei Rudenco

Director

A fost o plăcere să lucrăm cu web-studioul iLab.md. În rezultatul colaborării noastre noi am obținut un site excelent în termenele stabilite.

Vezi opinia completă

Tria Hotels Istanbul

Iryna

Administrator

Aș dori să mulțumesc echipei companiei ilab.md pentru munca colectivă și fructuoasă în domeniul creerii designului pentru site-ul hotelului și meniul restaurantului.

Vezi opinia completă

8-art.ru

Șirma Mihail

Director general adjunct

Photo studioul 8-ART , în persoana directorului general adjunct Șirma M.I. aduce mulțumiri web-studioului ilab pentru munca depusă în crearea structuilor constructoare a site-ului 8-art.ru.

Vezi opinia completă

Avantajele noastre

Propriul sistem de administrare a site-ului

Sistemul de administrare a site-ului, cu ajutorul căruia orice persoană, după predarea site-ului, ştie să utilizeze internetul, poate să opereze de sine stătător unele modificări pe site

Garanţie de 5 ani pentru site-urile realizate

Garanţia site-ului constituie 5 ani: în cazul în care pe parcursul acestei perioade au loc deranjamente sau sunt depistate unele defecte, noi le vom remedia în cele mai restrânse termene

Instruirea personalului

După predarea site-ului ne angajăm să instruim personalul, explicându-i cum să folosească partea de administrare a site-ului şi cum să opereze modificările necesare

Noi ştim ce înseamnă "trebuia să fie gata ieri"

Noi ştim ce înseamnă "trebuia să fie gata ieri" şi putem, în cel mai scurt timp posibil, să lansăm un site web. Asupra devizului se va conveni în mod separat

Respectarea strictă a calendarului stabilit

Respectarea strictă a calendarului stabilit: toate termenele sunt stipulate în contract, excepţie constituind doar neprezentarea informaţiilor de către beneficiar

Adaptarea pentru dispozitive mobile

Adaptarea pentru dispozitive mobile: toate site-urile create de noi, începând cu anul 2012, sunt adaptate pentru dispozitive mobile. Odată cu creşterea popularităţii dispozitivelor mobile, acest lucru este un element esenţial în starea actuală a sectorului de construcţie a site-urilor.

depune cerere

Despre noi

Laboratorul Internet iLab oferă o gamă completă de servicii de creare a site-urilor, suportul, modificarea, completarea şi promovarea acestora.

Orice proiect – de la logo până la aplicaţii Flash complexe, sunt realizate de către specialişti profesionişti. Echipa studioului web este formata din programatori, web designeri, machetatori, dezvoltători Flash şi optimizatori.

Toţi angajaţii iLab sunt în proces de continuă perfecţionare, care le va permite să ofere soluţii moderne pentru problemele clientului. Iar lunga experienţă a laboratorului Internet va favoriza realizarea oricăror proiecte în termene optime.

Ştiri

Programul de activitate în perioada sărbătorilor de iarnăÎn ajunul sărbătorilor de iarnă vă anunţăm programul nostru de activitate pentru zilele de sărbătoare.
Noi ne-am mutat în oficiu nouSuntem bucuroși să vă anunțăm că ne-am mutat în oficiu nou care se află alături de Academia Economică. Acum noi ne aflăm pe adresa str. Zamfir Arbore 6, of. 5.