COMANDA

Nume*:
Telefon*:
Email*:
Mesajul*:

Despre noi

depune cerere

Laboratorul Internet iLab oferă o gamă completă de servicii de creare a site-urilor, sistemelor interne, dezvoltare de bannere web, logo-uri, dar şi aplicaţii Flash.

Toate proiectele, indiferent de amploarea şi complexitatea acestora, sunt realizate de către personal calificat. Echipa experimentată a studioului web este formata din specialişti, precum programatori, web designeri, dezvoltători Flash, machetatori şi optimizatori. Personalul studioului web îşi îmbunătăţeşte în mod constant cunoştinţele şi abilităţile. Toţi angajaţii aplică o abordare serioasă în soluţionarea problemei trasate de către client şi, dacă este necesar, îşi propun unele idei, având în vedere cunoştinţele şi experienţa sa în domeniu.

În web-studioul nostru fiecare client beneficiază de o abordare personalizată, în funcţie de nevoile individuale ale clientului. Indiferent care ar fi prioritatea – preţul, calitatea sau termele de executare, specialiştii noştri vor identifica cea mai bună combinaţie a acestor trei parametri, pentru ca dumneavoastră să rămâneţi satisfăcuţi, iar clienţii existenţi şi potenţiali să aprecieze la justa valoare website-ul creat.

Un avantaj important al laboratorului Internet iLab este dorinţa de executa toate comenzile în termene optime, pentru a satisface clientul nu doar cu calitatea lucrării, dar şi cu durata în care a fost realizată a aceasta. Noi ştim să preţuim şi timpul nostru, dar şi timpul dumneavoastră. De aceea, dacă aveţi nevoie de un produs de calitate executat în cele mai acceptabile termene, atunci este momentul să ne contactaţi! Nu vă pierdeţi timpul şi sunaţi-ne sau scrieţi-ne chiar acum!