Site pentru companie de construcții

În procesul de elaborare a site-ului pentru compania PAM-Construct, a fost pusă sarcina familiarizării utilizatorului cu produsele și serviciile companiei, fără detalii suplimentare.

Noi am conceput structura site-ului în așa fel încât utilizatorul să găsească ușor informația necesară. Navigarea pe site și trecerea dintr-un compartiment în altul sunt clare la nivel intuitiv și nu generează întrebări. Informația textuală este prezentată succint și laconic. Reieșind din doleanțele clientului, noi am elaborat și am formulat textele pentru site în limba rusă, pentru a prezenta cu maxim laconism datele necesare. Abundența de informație grafică conferă site-ului lejeritate în captare. Pe fiecare pagină a site-ului, am introdus forma de conexiune inversă, pentru comunicarea cu reprezentanții companiei.

Site-ul PAM-Construct reprezintă un site despre serviciile și produsele companiei, care prezintă, succint și laconic, informația destinată potențialilor clienți ai companiei. Am elaborat și am pus în aplicare atât versiunea pentru desktop a site-ului, cât și cea adaptivă, având grijă de utilizatorii tuturor dispozitivelor.

Site-ul web al lanțului de farmacii Hippocrates este un site web ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a comanda medicamentele necesare la farmacia cea mai bine situată. Pentru confortul utilizatorului, am dezvoltat un motor de căutare inteligent care corectează erorile de ortografie.
Care este cel mai important lucru pentru un site de hotel? În opinia noastră, ar trebui să aibă un aspect atmosferic și să ofere posibilitatea de a selecta și de a rezerva cu ușurință o cameră. Iată ce am proiectat pentru Hotelul Tria din Istanbul.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere