Site pentru rețeaua de cafenele Wurst

La noi s-au adresat reprezentanții rețelei de localuri de tip fast-food Wurst, pentru elaborarea noului site al companiei, cu posibilitatea perfectării comenzii în regim online. Noi dispunem de o experiență vastă în elaborarea unor site-uri de acest fel, totuși, și acest site a devenit deosebit.

Prin ce se deosebește deci site-ul respectiv? Este vorba despre o mulțime de detalii, la care nu se gândește consumatorul obișnuit, în virtutea simplității excepționale a design-ului. De exemplu, anexarea sosurilor la anumite bucate. Există multe nuanțe, care apar doar în procesul elaborării site-ului. De exemplu, în cazul creșterii numărului de seturi în coș - să existe posibilitatea alegerii altei băuturi și altui sos sau nu? Sunt numeroase detalii legate de comoditatea transmiterii și prelucrării comenzilor de către angajații companiei. Noi am efectuat conexiunea site-ului la sistemul iiko, pentru ca angajații companiei Wurst să nu fie puși în situația de a se reinstrui, ci să activeze conform algoritmului obișnuit. Monitorizarea comenzilor perfectate pe site se desfășoară în mod similar cu a tuturor celorlalte comenzi.

La semnarea contractului, reprezentanții companiei Wurst au subliniat că un moment principial pentru aceștia îl constituie termenele de elaborare a site-ului și, în pofida multor nuanțe, apărute în procesul de lucru, noi ne-am încadrat în termene și am predat proiectul la timp.

Site-ul web al lanțului de farmacii Hippocrates este un site web ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a comanda medicamentele necesare la farmacia cea mai bine situată. Pentru confortul utilizatorului, am dezvoltat un motor de căutare inteligent care corectează erorile de ortografie.
Care este cel mai important lucru pentru un site de hotel? În opinia noastră, ar trebui să aibă un aspect atmosferic și să ofere posibilitatea de a selecta și de a rezerva cu ușurință o cameră. Iată ce am proiectat pentru Hotelul Tria din Istanbul.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere