Programarea site-ului web pentru ClasicMed

Pentru compania ClasicMed, am efectuat doar partea software a proiectului pe baza schițelor de design furnizate. Partea funcțională principală a site-ului web este un catalog de produse complex cu capacitatea de a plasa o comandă.

În catalog este prevăzută înserarea multistrat a subcategoriilor pentru a împărți produsele în grupurile necesare. Pentru a îmbunătăți navigarea pe site-ul web am elaborat filtre în baza caracteristicilor care restrâng grupul de produse vizualizate. Pentru a facilita percepția mărfurilor din catalog, au fost implementate matrițe care marchează produsele noi, vânzările de top, reducerile etc. Adăugarea de matrițe sau filtre noi se efectuează de la panoul de control al site-ului web fără atragerea programatorilor.

Un moment specific din catalog este forma complexă la comandarea dinților acrilici pentru tehnicienii dentari, care prevede introducerea cantității pentru unitățile necesare. Toate informațiile despre comandă sunt transmise în sistemul de gestionare a site-ului web și se dublează în e-mailul angajaților companiei. Site-ul web este complet gestionat de beneficiar și nu necesită asistență suplimentară.

Site-ul web al lanțului de farmacii Hippocrates este un site web ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a comanda medicamentele necesare la farmacia cea mai bine situată. Pentru confortul utilizatorului, am dezvoltat un motor de căutare inteligent care corectează erorile de ortografie.
Care este cel mai important lucru pentru un site de hotel? În opinia noastră, ar trebui să aibă un aspect atmosferic și să ofere posibilitatea de a selecta și de a rezerva cu ușurință o cameră. Iată ce am proiectat pentru Hotelul Tria din Istanbul.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere