Farmacia online hippocrates.md
Client:  Hippocrates

La comanda lanțului de farmacii Hippocrates, am dezvoltat o reprezentanță online a companiei, care funcționează ca un magazin online, dar cu livrare doar la punctul de vânzare dorit.

Catalogul conține mii de articole, dar este structurat în mod convenabil, astfel încât clienții să poată găsi rapid categoria și produsul potrivit. Pentru a-l face și mai convenabil pentru clienți, am dezvoltat o căutare inteligentă care corectează greșelile de ortografie, care sunt destul de frecvente în denumirea medicamentelor.

Catalogul este sincronizat cu sistemul de inventariere, din care se extrag prețurile și stocul pentru fiecare produs din fiecare farmacie, astfel încât clienții pot vedea care farmacii au produsul de care au nevoie. Dacă este necesar, un articol poate fi comandat la farmacia de unde este cel mai convenabil să îl ridice. Toate comenzile intră în programul de contabilitate internă a companiei. De asemenea, la toate produsele se aplică automat reducerile prevăzute pentru comenzile online.

Ușurința de utilizare, simplitatea utilizării și rapiditatea întreținerii sunt principalele principii care au ghidat dezvoltarea site-ului.

Care este cel mai important lucru pentru un site de hotel? În opinia noastră, ar trebui să aibă un aspect atmosferic și să ofere posibilitatea de a selecta și de a rezerva cu ușurință o cameră. Iată ce am proiectat pentru Hotelul Tria din Istanbul.
Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere