Elaborarea magazinului online pentru Pegas
Site: pegas.md

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți producători de mezeluri din Moldova, compania Pegas tinde să ofere clienților săi calitate optimă și condiții avantajoase.

La cererea companiei, am elaborat partea tehnică a magazinului online de produse alimentare, unde pot fi procurate nu doar mezelurile tradiționale ale producătorului, ci practic întreg asortimentul de produse comercializate în rețeaua magazinelor Pegas.

Principalele avantaje al site-ului sunt comoditatea navigării, catalogul bine structurat al produselor, precum și informația actualizată despre disponibilitatea produselor. Am realizat o sincronizare a site-ului cu depozitul, care permite vizualizarea doar a celor produse, care sunt disponibile la moment.

Mai mult decît atît, pentru proprietarul site-ului a fost elaborat o așa-zisul compartiment al administratorului, unde este posibil nu numai să corectezi independent informația, dar și să generezi raporturi cu privire la vînzări, să vizualizezi statutul comenzii.

Site vekalux.md este un proiect neobișnuit, deoarece, pe de o parte, oferă informații despre produs, iar, pe de altă parte, nu vinde produsul la direct.
Am creat un site pentru o companie specializată în construcția bazinelor. Sarcina de bază a fost structurarea logică a informației: lucrările finalizate, produsele de vânzare, articole utile. Am divizat conținutul în blocuri grafice, astfel ca vizitatorul să poată găsi cu ușurință categoria dorită.
Companiile mari, trebuie întotdeauna să rămână în trend și să țină pasul cu tendințele de schimbare rapidă în domeniul proiectării și funcționalității site-urilor. Iată de ce pentru rețeaua de restaurante Andy’s Pizza a apărut necesitatea de a înnoi site-ul. Noi am făcut site-ul chiar mai simplu și comod.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere