COMANDA

Nume*:
Telefon*:
Email*:
Mesajul*:

Servicii

depune cerere

Dezvoltarea site-urilor

Noi oferim crearea de site-uri, de diversă complexitate, însă, indiferent de preţ şi volumul de lucrări, avem o abordare foarte responsabilă faţă de fiecare proiect şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a satisface nevoile clienţilor noştri.

Suportul şi redesignul site-urilor

De multe ori, diferite companii au site-uri pe internet, însă acestea au fost create cu mult timp în urmă, fiind într-un fel depăşite în materie de design şi funcţionalitate. În aceste cazuri, noi vă oferim crearea unui design absolut nou al site-ului dvs, dar şi un suport pentru acesta, pentru ca funcţionalitatea site-ului să fie menţinută la nivel.

The development of complex Flash applications

Aplicaţiile Flash constituie un element foarte comod şi dinamic, care nu doar va înviora site-ul dvs, dar şi va facilita activitatea angajaţilor dvs. De aceea, vă propunem crearea de diverse aplicaţii Flash – de la simple până la cele complexe, care vor eficientiza activitatea companiei.

Realizarea de bannere

Bannerele constituie un principal instrument publicitar pe Internet. Ele atrag atenţia utilizatorilor mult mai des în comparaţie cu linkurile. Bannerele pot reprezenta o imagine statică sau să conţină elemente de animaţie. Noi realizăm bannere de diferite tipuri.

Dezvoltarea sistemelor interne

Sistemele interne reprezintă o soluţie excelentă pentru companii mari cu mai multe sedii într-un oraş sau în mai multe oraşe. Astfel, toţi angajaţii au acces la un sistem din diferite locaţii.

Dezvoltarea aplicaţiilor pentru ipad/iphone

Aplicaţiile pentru dispozitivele mobile sunt tom mai mult folosite în întreaga lume. Acesta este un nou pas în dezvoltarea de tehnologii moderne. Toate companiile cu perspectivă de dezvoltare, care manifestă o atitudine grijulie faţă de client, analizează posibilitatea creării a unor astfel de aplicaţii.

Optimizarea motorului de căutare

Obiectivul principal al optimi8zării motorului de căutare este afişajul site-lui dvs pe prima pagină a motoarelor de căutare în cazul setării unor anumitor solicitări. Astfel, utilizatorii de Internet vor putea găsi site-ul dvs printre multe altele.

Hostingul site-urilor

Hosting este o locaţie fizică pentru plasarea site-urilor. Noi oferim hosting, care nu are limite privind numărul de pagini ale site-lui. Cei care vor comanda dezvoltarea site-ului în studioul nostru, vor beneficia în primul an de hosting gratuit. Dacă aveţi nevoie de oricare dintre aceste servicii, sau chiar de servicii care nu sunt incluse în lista noastră, puteţi apela la specialiştii noştri care imediat după consultări vor începe lucrările asupra proiectului dvs.