COMANDA

Nume*:
Telefon*:
Email*:
Mesajul*:

Dezvoltarea aplicaţiilor Flash complexe

Mulţi utilizatori ai Internetului s-au obişnuit să perceapă Flash ca un mijloc pentru realizarea de bannere. În realitate, însă, starea de lucruri este absolut alta. Pe lângă faptul că cu ajutorul Flash-ului pot fi create aplicaţii multimedia interactive, Flash mai permite şi realizarea unor mijloace de vânzare comode şi de maximă eficienţă.

Vom analiza un exemplu de aplicaţie realizată de noi: constructor Flash de dulapuri cu uşi glisante. Avantajul aplicaţiei respective este că acest constructor poate fi integrat în orice site. Pentru aceasta, utilizatorul trebuie să se înregistreze, după care să completeze cu valoarea materialelor, asamblării şi să insereze codul pe site. După ce constructorul a fost inserat pe site, un client potenţial poate de sine stătător să schiţeze configuraţia viitorului său dulap şi, totodată, să afle instantaneu valoarea acestuia.

Acum, imaginaţi-vă situaţia în care dvs. sunteţi importatorul de materiale şi accesorii pentru dulapuri cu uşi glisante, puteţi face o referire la aplicaţia dvs. pentru partenerii dvs., care vor putea imediat să calculeze valoarea construcţiei, dar şi să-şi vadă adaosul la preţ.

Chiar dacă sunteţi un producător ordinar de mobilier, imaginaţi-vă cât de mult timp puteţi să economisiţi cu asemenea calcule? Calculele pentru 1 dulap durează aproximativ 20 de minute şi, desigur, nu este sigur faptul că clientul va comanda acest dulap anume la dvs. Respectiv, într-o zi de muncă ce durează opt ore dvs. puteţi face calculele pentru 15-20 dulapuri. Cu aplicaţia noastră, în cazul în care configurarea unui dulap durează 5 minute, valoarea a 20 de dulapuri poate fi calculată în aproximativ 1 oră 40 de minute.

Astfel, aplicaţiile Flash sunt nu doar comode pentru utilizare, dar, datorită acestora, mai poate fi sporită productivitatea muncii personalului dvs. şi drept consecinţă, crescut numărul de clienţi deserviţi.