COMANDA

Nume*:
Telefon*:
Email*:
Mesajul*:

Suportul şi redesignul site-urilor

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor de site-uri se impune suport şi actualizare permanentă. Vizitatorii site-urilor trebuie să vadă că site-ul este menţinut şi actualizat constant, astfel ei nu vor avea dubii referitor la corectitudinea preţurilor, adresei şi datelor juridice. Orice vizitator, accesând un site, când vede o ştire de acum doi ani, va pune la îndoială relevanţa preţurilor din catalogul de produse, ba mai mult, existenţa companiei respective.

Timpul nu poate fi oprit şi îngheţat, totul este în continuă schimbare şi evoluţie. În mod similar, un site trebuie să se schimbe şi să evolueze împreună cu compania. Poate fi vorba despre un nou produs, o campanie publicitară, un eveniment important în cadrul companiei. Toate aceste lucruri prezintă interes pentru clienţii dvs. existenţi, dar şi să atragă noi clienţi. Iată de ce este atât de important ca toate evenimentele şi schimbările ce au loc în cadrul companiei, să fie mediatizate pe site. Astfel, clienţii dvs. vor fi încrezători că, accesând site-ul, ei întotdeauna vor cunoaşte noutăţile companiei dvs. sau la promoţie pot să participe la momentul respectiv.

Nu uitaţi că site-ul este faţa companiei în reţeaua internet. Este foarte important ca site-ul să menţină reputaţia companiei la un nivel pe măsură, de aceea este binevenit să facă demersurile necesare în direcţia asigurării acestei reputaţii. Pe lângă conţinutul site-ului, actualitatea tehnologică a site-ului constituie cel mult 2 ani. Respectiv, este dorit ca fiecare 2 ani aspectul partea funcţională a site-ului să fie actualizate. Deoarece, odată cu dezvoltarea companiei se poate impune necesitatea modificării site-ului. Spre exemplu, dacă iniţial aveaţi nevoie doar de un site-carte de vizită, ulterior vă puteţi gândi şi la un catalog de produse sau o descriere detaliată a serviciilor dvs. Aceste noutăţi nu vor rămâne neobservate de către clienţii dvs.

Specialiştii din web-studioul iLab adoptă o abordare corectă în materie de suport pentru site, redesignul sau upgradarea funcţionalităţii. De aceea, în cazul în care aţi decis că site-ul dvs. trebuie neapărat să devină un suport care să menţină corect şi la nivel buna dvs. reputaţie în reţeaua internet, atunci este momentul să apelaţi la noi