COMANDA

Nume*:
Telefon*:
Email*:
Mesajul*:

FBS Group
Serghei Ianioglo
Director de marketing

Compania FBS Group aduce sincere mulţumiri laboratorului Internet ilab.md pentru atitudinea responsabilă şi abordarea profesionistă la dezvoltarea paginii noastre web corporative.

De-a lungul proiectului, echipa de dezvoltatori nu a dat nici un motiv de îndoială în ceea ce priveşte profunzimea expertizei şi competenţei acesteia, dînd dovadă de îndeplinirea tuturor sarcinilor, solicitărilor şi preferinţelor noastre în timp util, cu exactitate, punctualitate şi dedicaţie. 

Colaborarea în cadrul proiectului ne-am format o convingere clară că strîngerea de mînă la finalizarea proiectului va servi drept bază durabilă pentru o viitoare cooperare cu echipa  ilab.md. 

Un merit special în acest sens îi revine domnului Victor Condratiuc, comunicarea cu care în cadrul proiectul a fost atît de uşoară și plăcută, ceea ce poate servi drept un exemplu bun şi incontestabil de abordare în afaceri orientată spre client.

Dorim din suflet laboratorului Internet ilab.md o dezvoltare cu succes şi în continuare, atingerea de noi culmi în afaceri.


Vedea alte recenzii