COMANDA

Nume*:
Telefon*:
Email*:
Mesajul*:

strongbody.md
Maxim Zorkin
Administrator

Colaborarea cu studioul Ilab pentru crearea magazinului online www.strongbody.md a fost foarte productivă și de înaltă calitate la 100%. Începând cu prima etapă până la ultima, echipa a demonstrat profesionalismul său și interesul pentru acest proiect. Răspunsul la oricare dintre ideile noastre a fost instantaneu și la fel de rapid aceste idei au fost puse în aplicare. Toate detaliile au fost bine gândite, grație consultanței echipei de profesioniști Ilab.

Organizarea în lucru a fost la cel mai înalt nivel, ceea ce ne-a impresionat foarte mult. Toți termenii specificați în termenii de referință au fost îndepliniți, și lucrul a fost realizat la timp și a fost predat în timp, ceea ce este foarte important pentru aceste proiecte.

Ne bucură plăcut că studioul Ilab este îngrijorat cu privire la reputația și imaginea sa, și face treaba cu bună-credință, ceea ce în acest moment este o raritate pe piața moldovenească de servicii. Noi ne-am încrezut în ei și nu regretăm despre alegerea făcută de noi. Chiar și după lansarea site-ului echipa Ilab nu a rămas indiferentă și continuă să susțină proiectul nostru.

Mulțumim echipei Ilab pentru priceperea și profesionalismul lor!


Vedea alte recenzii