Site-ul B2B pentru Accent Electronic
Client:  Accent Electronic

Pentru distribuitorul componentelor pentru computere Accent Electronic, noi am elaborat un site special destinat partenerilor companiei. Scopul principal al site-ului constă în simplificarea creării și elaborării comenzilor parvenite de la parteneri, precum și posibilitatea notificării concomitente a tuturor partenerilor privind noutățile companiei.

Colaboratorii studioului nostru web au studiat toate nuanțele recepționării și confirmării comenzilor parvenite la compania Accent Electronic. După examinarea tuturor detaliilor, am propus o soluție simplă, comodă și înțeleasă la nivel intuitiv pentru prelucrarea comenzilor. 

Proiectul a fost destul de complicat: ne întâlneam frecvent, discutam detaliile, căutam soluția optimă. În rezultat, am obținut un instrument comod, pe care îl pot utiliza ușor atât colaboratorii, cât și partenerii companiei AccentElectronic. Design-ul simplu și discret reprezintă o completare plăcută a funcționalității complicate, ascunse de ochii utilizatorilor.

Site-ul web al lanțului de farmacii Hippocrates este un site web ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a comanda medicamentele necesare la farmacia cea mai bine situată. Pentru confortul utilizatorului, am dezvoltat un motor de căutare inteligent care corectează erorile de ortografie.
Care este cel mai important lucru pentru un site de hotel? În opinia noastră, ar trebui să aibă un aspect atmosferic și să ofere posibilitatea de a selecta și de a rezerva cu ușurință o cameră. Iată ce am proiectat pentru Hotelul Tria din Istanbul.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere