Comprehensible and laconic web-site for Unirea Hotel
Client:  Unirea

Unirea Hotel & Spa este un hotel situat chiar în centrul municipiului Iași. Dispune de o locație perfectă și de dotări excelente. Timpul însă nu stă în loc și, atunci când a venit timpul reînnoirii, elaborarea site-ului nou ne-a fost încredințată anume nouă.

Noi am analizat conceptul hotelului, am studiat piața din domeniu, am ascultat doleanțele clientului, ne-am exprimat propriile idei și am elaborat site-ul: memorabil și funcțional. Am utilizat imagini sugestive, pentru a transmite atmosfera hotelului. Informația a fost prezentată laconic, pentru a nu obosi utilizatorul cu texte lungi. Am adăugat file-uri pentru descărcarea meniului sau a informației despre organizarea evenimentelor, ca să poată fi studiate mai ușor. 

Am acordat atenție versiunii adaptive a site-ului, pentru ca acesta să fie la fel de atractiv și comod și pentru utilizatorii dispozitivelor mobile, ca și pentru computere. 

În rezultat, am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric. 

Site-ul web al lanțului de farmacii Hippocrates este un site web ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a comanda medicamentele necesare la farmacia cea mai bine situată. Pentru confortul utilizatorului, am dezvoltat un motor de căutare inteligent care corectează erorile de ortografie.
Care este cel mai important lucru pentru un site de hotel? În opinia noastră, ar trebui să aibă un aspect atmosferic și să ofere posibilitatea de a selecta și de a rezerva cu ușurință o cameră. Iată ce am proiectat pentru Hotelul Tria din Istanbul.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere