Site-ul - catalog de mobilier pentru Cabinet Plus
Client:  Cabinet Plus

Site-ul companiei Cabinet Plus este un catalog de mobilier, în care accentul principal este pus pe catalogul de produse. Catalogul conține un număr mare de produse, așa că ne-am gândit cu atenție asupra navigării pe site și am elaborat detaliile accentelor. Pentru simplificarea căutării produsului dorit am adăugat filtre după diferite caracteristici, care sunt configurate separat pentru fiecare categorie de produse.

Conținutul site-ului poate fi gestionat din panoul de control al site-ului, în care sunt editate absolut toate datele. Cu toate acestea, pentru a simplifica completarea, inițial am transferat toate datele pentru catalogul de mobilier de pe vechiul site. Acest lucru a economisit semnificativ timp și resurse.

Site-ul dezvoltat pentru Cabinet Plus corespunde sarcinilor stabilite de client: un catalog structurat, accent pe mobilier, filtrare bine gândită și un panou de control ușor de utilizat. Am împachetat toate aceste funcționalități într-un design strict în nuanțe calme pentru a face site-ul atât convenabil, cât și frumos.

Opinia clientului
Evgeniy Bystritsky, CEO Cabinet Plus

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei.

Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

A doua oară, am examinat subiectul cu mai multă raționalitate și am elaborat site-ul cu ajutorul Ilab.

Ne-a cucerit lipsa insistenței exagerate din partea angajaților. De parcă ei simt faptul că clientul are nevoie de timp pentru a lua, în mod independent, decizia; pentru a se maturiza pentru ea, fără să economisească pe un aspect atât de important al oricărei afaceri moderne.

De asemenea, impune respect prețul transparent al site-ului la început și lipsa fenomenului precum ”achitări pentru lucrările suplimentare” în procesul elaborării. Chiar și ceea ce nu fusese prevăzut anterior a fost executat în calitate de ”bonus” – lucru care ni s-a părut foarte rar și valoros.

Ne-au plăcut sfaturile raționale privind meniul și arhitectura site-ului, cărora le-am dat curs și nu am regretat.

Cu siguranță, meritați recomandarea noastră!

Site-ul web al lanțului de farmacii Hippocrates este un site web ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a comanda medicamentele necesare la farmacia cea mai bine situată. Pentru confortul utilizatorului, am dezvoltat un motor de căutare inteligent care corectează erorile de ortografie.
Care este cel mai important lucru pentru un site de hotel? În opinia noastră, ar trebui să aibă un aspect atmosferic și să ofere posibilitatea de a selecta și de a rezerva cu ușurință o cameră. Iată ce am proiectat pentru Hotelul Tria din Istanbul.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere