Site web pentru un hotel în centrul Istanbulului
Client:  Tria Hotel

Atunci când ni s-a cerut să realizăm un site web pentru hotelul Tria din Turcia, am decis că acesta trebuie să transmită în primul rând atmosfera și starea de spirit a hotelului în sine. În acest scop, am studiat cu atenție materialele disponibile, fotografiile camerelor și ale holului, ale restaurantului și ale micului dejun înainte de a începe lucrările.

Am realizat site-ul exact așa cum și l-a imaginat clientul: cald, atmosferic și confortabil. În spatele acestei atmosfere se află toate funcționalitățile necesare: multilingvism, posibilitatea de a adăuga informații utile, integrarea serviciului de rezervare a camerelor, sistemul de notificare a rezervărilor interne, conectarea modulului Instagram.

Simplu și plin de atmosferă, site-ul vă invită să vă cufundați nu numai în împrejurimile hotelului, ci și în întregul oraș.

Site-ul web al lanțului de farmacii Hippocrates este un site web ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a comanda medicamentele necesare la farmacia cea mai bine situată. Pentru confortul utilizatorului, am dezvoltat un motor de căutare inteligent care corectează erorile de ortografie.
Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere