Actualizarea portalului de construcții
Site: construct.md

Cel mai mare portal de construcții din Moldova construct.md s-a adresat la noi pentru elaborarea unei versiuni actualizate a site-ului. Era necesar de a actualiza cardinal portalul, pornind de la tendințele noi în domeniul elaborării site-ului și în funcție de cerințele abonaților portalului.

Am refăcut design-ul site-ului și am actualizat funcțional portalul construct.md. Am schimbat structura paginii principale, făcînd-o mai clară și mai practică. Am realizat un catalog comod al produselor și companiilor cu posibilitatea de a le filtra după criteriile necesare. Am reelaborat funcția ”căutare”, adăugînd sugestii pentru utilizatori și ținînd cont de posibilele greșeli de ortografie. Am refăcut de asemenea sub-site-urile abonaților, făcîndu-le mai atrăgătoare și mai comode.

Principalele avantaje ale portalului actualizat sunt aspectul modern, navigarea comodă și căutarea calitativă.

Site vekalux.md este un proiect neobișnuit, deoarece, pe de o parte, oferă informații despre produs, iar, pe de altă parte, nu vinde produsul la direct.
Am creat un site pentru o companie specializată în construcția bazinelor. Sarcina de bază a fost structurarea logică a informației: lucrările finalizate, produsele de vânzare, articole utile. Am divizat conținutul în blocuri grafice, astfel ca vizitatorul să poată găsi cu ușurință categoria dorită.
Companiile mari, trebuie întotdeauna să rămână în trend și să țină pasul cu tendințele de schimbare rapidă în domeniul proiectării și funcționalității site-urilor. Iată de ce pentru rețeaua de restaurante Andy’s Pizza a apărut necesitatea de a înnoi site-ul. Noi am făcut site-ul chiar mai simplu și comod.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere