COMANDA

Nume*:
Telefon*:
Email*:
Mesajul*:

Optimizarea motorului de căutare

Tot mai multe companii conştientizează necesitatea creării site-ului, pentru a oferi comoditate atât clienţilor deja existenţi, cât şi pentru a atrage clienţi noi. Însă, doar plasarea site-ului pe internet nu este suficientă. Trebuie de făcut în aşa fel, încât clienţii care au nevoie de serviciile dumneavoastră, să-l poată găsi.

Optimizarea motorului de căutare prezintă metoda cea mai eficientă de atragere a vizitatorilor şi noilor clienţi pe site-ul dumneavoastră. De multe ori, costul optimizării motorului de căutare este mult sub valoarea bannerelor publicitare. Dincolo de faptul că este mult mai ieftin, un avantaj incontestabil al optimizării motorului de căutare este că veţi obţine un auditoriu ţintă de vizitatori, care va fi interesat de produsul sau serviciul dumneavoastră.

În prezent, website-ul constituie un instrument de marketing puternic, care le furnizează vizitatorilor informaţii detaliate despre produsele şi serviciile dumneavoastră, de aceea nu ar trebui neglijate calitatea şi cantitatea informaţiilor plasate pe site-ul dumneavoastră, întrucât promovarea prin motorul de căutare, fără o descriere calificată a produselor şi serviciilor, nu-i va putea interesa pe potenţialii clienţi.

Astfel, aveţi un site de calitate, cu conţinut unic. Acum, trebuie să-l afişaţi pe prima pagină prin setarea solicitărilor, care i-ar putea interesa pe potenţialii clienţi. De fapt, conform unor studii, mai bine de 90% dintre utilizatori, în cadrul căutării de informaţii, nici nu accesează a doua pagină a motorului de căutare, nemaivorbind de paginile a treia şi ulterioare. Iată de ce este atât de important ca site-ul dumneavoastră să fie printre primele. Numai în acest caz site-ul dumneavoastră va funcţiona, şi anume – va atrage noi clienţi.

Costul optimizării motorului de căutare este calculat individual pentru fiecare site şi cuvinte-cheie, şi poate varia foarte mult, în funcţie de concurenţa solicitării. Plata pentru promovarea sitel-ui se efectuează numai după ce solicitările vor intra în TOP 10 al motorului de căutare, adică veţi fi facturat numai pentru acele zile şi pentru acele solicitări, care au ajuns pe prima pagină a motoarelor de căutare. Astfel, spre deosebire de alte companii, dumneavoastră nu veţi achita plata pentru un serviciu neprestat, ci doar pentru un rezultat concret. Deci, nu riscaţi nimic!