COMANDA

Nume*:
Telefon*:
Email*:
Mesajul*:

Opinii

depune cerere
strongbody.md
Maxim Zorkin
Administrator

Colaborarea cu studioul Ilab pentru crearea magazinului online www.strongbody.md a fost foarte productivă și de înaltă calitate la 100%. Începând cu prima etapă până la ultima, echipa a demonstrat profesionalismul său și interesul pentru acest proiect.

Vezi opinia completă


Ecaterix
Mihail Babaev
Administrator

Mult timp nu m-am putut decide cu privire la elaboratorul site-ului nostru. La momentul de față, piața este arhiplină de companii care oferă serviciile sale pentru a crea o resursă web. Mi-a atras atenția compania Ilab.md prin lucrul lor.

Vezi opinia completă


FBS Group
Serghei Ianioglo
Director de marketing

FBS Group Company expresses thanks to internet laboratory ilab.md for responsible attitude and professional approach to development of corporative site for our Company.

Vezi opinia completă


rabota.md
Vladimir Bosneac
Director

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Vezi opinia completă


recruter.md
Tatiana Rusnac
Director

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Vezi opinia completă


comsales.md
Vladimir Balaban
Director comercial

Sincere mulţumiri Dl. Condratiuc Victor pentru perseverenţa în cadrul elaborării machetului pentru site, precum şi pentru vizitele la oficiul nostru cu scopul soluţionării întrebărilor ivite pe parcurs, fiind suficient de multe.

Vezi opinia completă


Happy Cleaning
Victor Cucinschi
Director

Aducem mulțumiri web-studioului ilab.md pentru serviciile calitative privind elaborarea site-ului de vizită pentru compania noastră.

Vezi opinia completă


casa-inteligenta.md
Andrei Rudenco
Director

A fost o plăcere să lucrăm cu web-studioul iLab.md. În rezultatul colaborării noastre noi am obținut un site excelent în termenele stabilite.

Vezi opinia completă


Tria Hotels Istanbul
Iryna
Administrator

Aș dori să mulțumesc echipei companiei ilab.md pentru munca colectivă și fructuoasă în domeniul creerii designului pentru site-ul hotelului și meniul restaurantului.

Vezi opinia completă


8-art.ru
Șirma Mihail
Director general adjunct

Photo studioul 8-ART , în persoana directorului general adjunct Șirma M.I. aduce mulțumiri web-studioului ilab pentru munca depusă în crearea structuilor constructoare a site-ului 8-art.ru.

Vezi opinia completă


Upjet Travel Group
Artem Baboglo
Director de turism intern

Compania UpJet Travel Group aduce sincere multumiri web- studioului iLab pentru executarea la timp a lucrărilor de design pentru pliantele publicitare. Ne-am adresat pentru proiectarea design-ului pliantelor aproape de începerea sezonului turistic.

Vezi opinia completă


masterholst.ru
Vitaly Sannatulin
Director

Aș dori să aducem mulțumiri experților web-laboratorului iLab pentru munca depusă pentru site-ul companiei noastre. Foarte atent și responsabil se implică în fiecare etapă a activității, ținînd cont de fiecare detaliu, fiecare dorință.

Vezi opinia completă